HronikaVesti

Selakovac: više osoba povređeno, nije potvrđeno da su maturanti!

Selakovac: U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila u popodnevnim satima u naselju Selakovac povređeno je više osoba. Tri mlade ženske osobe javile su se novopazarskoj hirurgiji i jedno dete starosti tri i po godine.

Jedna devojka je upućena na odeljenje maksilo facijalne hirurgije zbog posekotine u predelu brade, druge dve nemaju vidne znakove povređivanja.

Dete takođe nema vidljive znakove povređivanja, saznaje RTV Novi Pazar.

Prethodno je objavljena vest da su u saobraćanoj nesreći učestvovali i da su povređeni maturanti Ekonomske škole. Potvrdu  informacije da su povređeni maturanti najpre smo dobili od dežurnih iz Hitne službe, ali od drugih nadležnih službi ova informacija nije potvrđena.

Zbog nepažnje u vožnji, neprilagođene vožnje uslovima saobraćaja, preticanja i neprilagođene brzine, samo szu neki od faktora opasnosti koji često dovode do saobraćajnih nesreća.

Takvi postupci, tvrde nadležni, mogu imati ozbiljne posledice po sve učesnike u saobraćaju, uključujući vozače, putnike i pešake.

Iz Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Novog Pazara ali i Saobraćajne policije u Noovm Pazaru više puta su apelovali na učesnike u saobraćaju da ne voze brzo, da prilagode vožnju uslovima puta i poštuju postavljenu signalizaciju.

Ns ovaj apel podsetili su i prošle nedelje kada je došlo do nesreće u kojoj su ulestvoovale maturantkinje Medicinske škole.

Senada Kalić

 

Podeli