SportVesti

Počeo veliki SDP fudbalski turnir

Počeo je Turnir u malom fudbalu u organizaciji Sandžačke demokratske partije.

Na turniru u malom fudbalu, u organizaciji Sandžačkde demokratske partije  učestvovalo je 16 ekipa, prenosi RTV Novi Pazar.

Počeo veliki SDP fudbalski turnir
Počeo veliki SDP fudbalski turnir

Na velikom fudbalskom turniru SDP-a koji se održava na terenima Atleskog stadiona u Novom Pazaru učestvuju ekipe iz ovog grada, Tutina, Sjenice, Prijepolja, Priboja, Nove Varoši, Kragujevca, Beograda, Novog Sada, Vojvodine.

Cilj turnira je međusobsno upoznavanje i druženje. Prema rečima učesnika sa kojima smo razgovarali, članova odbora SDP-a, cilj je u potpusnoti ispunjen. Na terenima vlada sportska i prvenstveno prijateljska atmosfera.

Utakmice  je sa tribina na terenima na Atletskom stadionu u novopazarskom naselju Hadžet, pratio i veliki broj građana Novog Pazara, ljubitelja fudbala i sporta.

Danas kvalifikacije, sutra završnica

Turnir je zvanično otvorio predsednik Sandžačke demokratske partije Nihad Hasanović.

Prvog dana turnira igraju se kvalifikacione utakmice, dok su u završnici odigrane četvrtfinalne, polufinalne i finalne utakmice.

Za sutra je predviđena završnica, četvrtfinalne, polufinalne i finalne utakmice.

Medalje i pehari pripašće najboljim ekipama, a priznanja i plakete obezbeđeni su za najbolje pojedince, najboljeg strelca igrača i golmana.

Veliki turnir Sandžačke demokratske partije postaje tradicionalan. Podsećamo održan je i prošle godine na Paliću. Tom prilikom organizacija je pripala odboru stranke u Vojvodini i Novom Sadu.

 

Senada Kalić

Podeli