PolitikaVesti

Skup ”Srbija nade” sinoć u Beogradu

Skup ”Srbija nade” održan je sinoć u Beogradu. Sa jučerašnjeg skupa poslata je poruka da Srbija neće stati i da će nastaviti da se razvija.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo je plan razvoja Srbije, i poslao poruku da država neće stati, jer ako stane to znači da više nema izgradnje puteva i pruga, kao ni novih radnih mesta.

Vučić je sinoć oštro osudio ubistvo mladića u Priboju, prenosi RTV Novi Pazar.

Tokom jučerašnjeg skupa ”Srbija nade” u Beogradu, minutom ćutanja za nastradale tragedijama u OŠ „Vladislav Ribnikar” i u Mladenovcu.

Skup ''Srbija nade'', Beograd
Skup ”Srbija nade”, Beograd

Prisutnima se obratila Sabina Šerbo Juković. Ona je poručila da se nakon višegodišnjeg života u inostranstvu vratila u Srbiju u kojoj želi da živi, radi i stvara.

Vučić osudio ubistvo mladića u Priboju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dojučerašnji predsednik Srpske napredne stranke, saopštio je da napušta rukovođenje partijom. Vučić će i dalje biti član SNS-a, kazao je. Najavio je formiranje pokreta. U pokretu će, kazao je, biti okupljeni svi koji mogu da daju doprinos u prevazilaženju brojnih poteškoča i problema u ovom, izazovnom trenutku za Srbiju.

Vučić je osudio nedavno ubistvo mladića Ervina Ćelahmetovića u Priboju.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je građanima koji su došli iz svih delova zemlje, ali i iz država regiona, te naglasio da je ponosan što nijednog incidenta nije bilo, ”što su došli ljudi da odaju pijetet i pokažu veru i ljubav prema Srbiji”, poručio je on.

 

 

Senada Kalić

 

Podeli