PolitikaVesti

BOSS pruža podršku Vučićevoj politici

BOSS (Bošnjačko srpski savez) pruža podršku politici mira predsednika Aleksandra Vučića, saopšteno je danas.

BOSS U saopštenju, između ostalog, poručuje da je Srbija zemlja nade u kojoj ima mesta za sve i podsećaju da su proteklih godina zajednički urađene velike stvari kakve su autoput, gasovod, rešavani su, navode, ekološki problemi, zapošljavanje, povećan je stepen ostvarivanja manjinskih i ljudskih prava. Dodaju da se mora još puno raditi kako bi sandžačke opštine po razvoju dostigle ostatak zemlje, prenosi RTV Novi Pazar.

BOSS pruža podršku politici predsednika Vučića
BOSS pruža podršku politici predsednika Vučića

”Preduslov za sve naše planove jeste da sačuvamo mir i stabilnost u državi Srbiji. Mi smo prijatelji i kad je dobro i kad se suočavamo sa izazovima. Kada se naša zemlja suočava sa jednim od najvećih izazova nove istorije, kada se spolja i iznutra vrše novi pritisci, više nego ikad nam je potrebno jedinstvo, kako bi sačuvali našu zemlju od onih koji žele da je uruše” poručuju iz Bošnjačko srpskog saveza.

BOSS pruža podršku politici predsednika Vučića
BOSS pruža podršku politici predsednika Vučića

Podsetimo, za danas je najavljen najmasovniji narodni skup u istoriji Srbije pod nazivom “Srbija nade”. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je Srbiji neophodan najširi pokret naroda, svih koji vole Srbiju. On je pozvao sve da danas dođu u Beograd ispred Skupštine.

 

Senada Kalić

Podeli