DruštvoVesti

U toku sanacija starog puta ka Raški

Danima unazad iz preduzeća Novi Pazar put apeluju na vozače da, dok traje rekonstrukcija puta Novi Pazar- Raška, koriste alternativni putni pravac, takozvani stari put za Rašku. Kako bi vozači bili što bezbedniji u toku su radovi na sanaciji ovog putnog pravca. Iz preduzeća Novi Pazar put apelovali su na vozače da budu strpljivi i da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Stari put od Novog Pazara ka Raški koristi sve više vozača kako bi što jednostavnije i brže stigli do Raške. Zbog stanja u kome je ovaj put trenutno, zaposleni u preduzeću Novi Pazar put poslednjih dana rade na sanaciji ovog puta.

Zbog intenziviranih radova na rekonstrukciji glavne saobraćajnice prema Raški i gužvi koje se stvaraju, korišćenje alternativnog putnog pravca je poželjno.

“Apelujemo da autobusi i kamioni koriste novi put, a da automobili idu ovim starim jer je mnogo prohodnije i nema gužvi. Zamolio bih vozače koji koriste novi put da budu strpljivi, koriste saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu” – rekao je šef službe za održavanje puteva preduzeća “Novi Pazar put” Senad Ibragić.

Rok za završetak rekonstrukcije putnog pravca ka Raški je novembar ali su iz preduzeća Novi Pazar put istakli da će i pre roka radovi biti završeni.

 

Podeli