DruštvoVesti

HO “Merhamet Sandžak” podelio deci 100 slatkih paketa

Humanitarna organizacija “Merhamet Sandžak” i ovog Bajrama delila je bajramske slatke pakete deci porodica slabijeg materijalnog stanja.Ova akcija je tradicionalna kao i podela paketa tokom meseca ramazana.

“Tokom meseca ramazana  imali smo više akcija kroz koje smo u saradnji sa dudgogodišnim partnerom “One nation” podelili više od 500  prehrambenih i slatkih paketa kao i garderobe za porodice koje su slabijeg materijalnog stanja. Uz njihovu pomoć podelili smo takođe 100 hurmi i određen broj Kur’ana. Merhamet Sandžak je pored tih, sa “One nation” i donatorima iz grada i dijaspore organizovao i akciju podele 100 slatkih paketa uoči Bajrama za decu kao i trenerke koje su za ovu priliku donirala braća Nedžad i Sead Šehović, kojima ja od srca zahvaljujem”, rekao je predsednik ove humanitarne organizacije Ismet Suljović.

Suljović je dodao da je pomoć u nekoliko navrata stizala i od prijatelja sa Mauricijusa, međunarodne organizacije Al ihsaan.

Merhamet Sndžak, humanitarna je organizacija koja se trudi da u granicama svojih mogućnosti svim građanima kojima je potrebna pomoć, bez obzira na veru i naciju, pomogne na razne načine i koliko-toliko olakša uslove za život. Iza sebe ima preko tri decenije uspešnog rada tokom kojih je stekla poverenje korisnika te se svi računaju za jednu veliku porodicu.

Biljana Veljović

 

Podeli