DruštvoVesti

Počinje 44. Međunarodni sajam turizma

Pod svodovima beogradskog sajma počinje 44. Međunarodni sajam turizma koji predstavlja najznačajniju turističku manifestaciju u zemlji i jugoistočnoj Evropi. Predviđanja su da će ovogodišnji Sajam koji je podržalo Ministarstvu turizma i omladine biti najuspešniji do sada. Učestvovaće oko 350 izlagača iz 33 države, a u izgledu je veliki broj posetilaca na Sajmu turizma, koji će početi 23. februara u Beogradu pod sloganom “Kad je odmor, nije teško”.

Počinje najznačajnija turistička manifestacija u jugoistočnoj Evropi. Po 44. put vrata otvara Međunarodni sajam turizma uz značajnu podršku Ministarstvom turizma i omladine.

Državni sekretar u Ministarstvu turizma i omladine Uroš Kandić izrazio je nadu da će ovaj sajam biti najuspešniji do sad i naveo da tome ide u prilog činjenica da je izdato svih 10.000 kvadrata.

Direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović rekla da će tokom četvorodnevnog sajma biti predstavljeni potencijali naše zemlje na najbolji mogući način.

U hali 4 Beogradskog sajma, jedinstvena ponuda i turistički potencijali Novog Pazara i ovog kraja tradicionalno će i ove godine biti predstavljeni.

Ove godine biće održan i 18. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme Horeca-Oprema.

Predstojeći, 44. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, šansa je za poslovno povezivanje, jer će tokom trajanja Sajma biti roganizovani međunarodni poslovni susreti.

Na se očekuju i veliki popusti čak i do 50 odsto za određene objekte na određenim destinacijama.

Radno vreme Sajma turizma i Sajma hotelsko-ugostiteljske opreme je od četvrtka 23. februara, do subote, od 10 do 19 časova, a u nedelju 26. februara od 10 do 18 časova.

 

S.K

Podeli