DruštvoVesti

Klizalište uskoro spremno

Završni radovi na postavljanju montažnog klizališta na otvorenom su pri kraju. Biće montirano na Gradskom trgu, a otvaranje klizališta najavljeno je za 20. decembar. Cena ulaznice biće ista kao i prošle godine.

I ove zime Novopazarci će moći da uživaju u čarolijama klizanja na ledu. Teren za klizalište uskoro spremno da dočeka prve posetioce na Gradskom trgu. Radovi su u završnoj fazi, a svečano otvaranje se planira za nekoliko dana. U toku sezone klizanja biće priređeni I razni program.

Cena ulaznice nepromenjena

“Kao i svake godine u predzimskom interval krećemo sa montažom celokupnog klizališta. Mi smo već u rekordnom roku za neka tri dana namontirali celokupan sistem klizališta. Ostale su neke sitnice, kao što su rasveta, ozvučenje i sitni detalji. Trenutno što nas brine su visoke temperature netipične za ovo doba godine. Cena ulaznice će biti kao I prošle godine, simboličnih 200 dinara. Imaćemo i programe za decu sa posebnim potrebama, za najbolje osnovce i za one slabijeg materijalnog stanja”,kaže Mehmedović.

Kako najavljuje direktor Ustanove za sport Emir Mehmedović, klizalište bi trebalo da počne sa radom za nekoliko dana.

“Svečano otvaranje klizališta planirano je za 20.decembar,a u zavisnosti od temperature možda i ranije”, dodaje Mehmedović.

Uz zimske čaršijske čarolije na ledu moći će da uživaju građani Novog Pazara i veliki broj naših ljudi iz inostranstva. Oni će kako se očekuje ovih dana doći u naš grad i novogodišnje praznike provedu u svom zavičaju.

Podeli