DruštvoVesti

Dženaza tragično nastradaloj devojčici

U selu Draževiće, na Pešetri, danas je sa ikindije, ukopana tragično nastradala devojčica Melisa Zećović.

Iza nje su ostali otac majka i brat.

Podsetimo, Gradsko veće Novog Pazara donelo je odluku da proglasi  Dan žalosti na teritoriji grada Novog Pazara zbog tragične pogibije Melise Zećović, devojčice koja je nastradala jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Mur.

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se juče u novopazarskom naselju Mur. U saobraćajnoj nesreći, na pešačkom prelazu, stradala je petnaestogodišnja devojčica kada je krenula u školu. Novopazarska policija saopštila je da su privedena dvojica vozača osumnjičenih da su učestvovali u saobraćajnoj nesreći.

Petnaestododišnja devojčica podlegla je na licu mesta.

Nju je na pešačkom prelazu, kolima udario sedamnaestogodišnji mladić koji je upravljao golfom sa probnom vozačkom  dozvolom.

Sedamnaestogidišnji mladić sumnjiči se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Ekipe policije i hitne pomoći su odmah izašle na teren, ali je od siline udarca, devojčica podlegla na licu mesta.

Deonica na kojoj se jutros dogodila ova nesreća poznata je kao rizična, tvrde meštani.

”Ovo nije prvi slučaj. Ovo je veoma rizična deonica. Brzo se vozi ovde, a ovim putem prolaze deca koja idu u školu. Ovo nije auto put ovo je naselje” kažu nam meštani.

Novopazarska policija je saopštila je da je priveden i S. Ć. (1964) iz ovog grada, osumnjičen da je izvršio krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

S.Ć. je, kako se sumnja, nakon što je vozač golfa udario devojčicu, kombi vozilom prešao preko tela i napustio lice mesta, saopštila je policija.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njima je određeno zadržavanje do 48 časova.

Petnaestogogodišnja devojčica bila je učenica škole za Dizajn tekstila i kože u Novom Pazaru. Njena porodica živi u selu Draževiće, a ona je u naselju Mur živela kod rodbine odakle se školovala.

Zbog tragične smrti učenice, Škola za dizajn tekstila i kože sdanas ne radi.

 

Senada Kalić

 

Podeli