DruštvoVesti

“Novi Pazar – put” proslavlja 60 godina uspešnog poslovanja

Svečanom večerom za zaposlene, poslovne partnere i goste, novopazarsko preduzeće za puteve “Novi Pazar – put” proslavilo je veliki jubilej, šest decenija uspešnog rada i poslovanja. Tim povodom uručene su plakete radnicima sa najdužim stažom u preduzeću, kao i značajnim poslovnim partnerima.

Ova jaka i uspešna firma, konstantno od svog osnivanja kroz redovne aktivnosti, kao što su održavanje puteva, proizvodnja i izgradnja, nastoji da prevaziđe sopstvene i postavi nove rekorde. Za šest decenija poslovanja kroz ovu firmu prošlo je 12 hiljada zaposlenih, a trenutno ih je 581. Konstantnim povećanjem kapaciteta i obima posla, “Novi Pazar – put” je od 1. jula ove godine u statusu velikih preduzeća.

Direktor preduzeća, Aleksandar Grbović je istakao da su najveće bogatstvo ovog kolektiva ljudi, te da dobrih rezultata nema bez dobrih radnika.

“Naša vizija je briga o zaposlenima na prvom mestu, održavanje stabilnosti kompanije, podizanje nivoa kvaliteta usluga i dalje širenje i osvajanje novih tržišta”, izjavio je Grbović.

Zaposleni, poslovni partneri i gosti proslavili su uspešne poslovne rezultate uz muziku, vatromet i tortu u obliku kamiona preduzeća “Novi Pazar – put”.

S.Lj.

 

Podeli