Sport

PS u boksu za pionire, kadete i juniore: Novopazarcima 14 medalja u Kruševcu

Bokseri tri novopazarska kluba osvojili su ukupno 14 medalja na Prvenstvu Srbije za pionire, kadete i juniore u Kruševcu, od toga četiri zlatne, osam srebrnih i dve bronzane.

Zlatna medalja i pehar za najboljeg juniora pripali su Dženisu Vaniću iz Dandija u kategoriji do 63 kilograma, a najsjajnijim odličjem okitili su se još kadeti Tarik Rašljanin (Pazar, do 46 kilograma), Bajram Ahmetović (Novi Pazar, do 70 kilograma) i Zejd Gicić (Dandi, do 80 kilograma).

Do srebrnih medalja stigli su juniori Admir Kamešničanin (Novi Pazar, do 48 kilograma), Nermin Mujdragić (Dandi, do 54 kilograma) i Pavle Bešević (Novi Pazar, do 66 kilograma), kao i kadeti Ziko Mašović (Novi Pazar, do 50 kilograma), Džemal Ejupović (Pazar, do 66 kilograma) i Džemal Brahić (Pazar, do 90 kilograma), te pioniri Ali Lekpek (Novi Pazar, do 41 kilogram) i Džan Curić (Novi Pazar, do 80 kilograma).

Bronzanim medaljama okitili su se juniori Pazara Daris Ejupović (do 66 kilograma) i Hamza Rašljanin (do 70 kilograma).

Zbog postignutih rezultata na Prvenstvu Srbije za pionire, kadete i juniore u Kruševcu, pehar je dodeljen Bokserskom klubu Novi Pazar.

M. Minić

Podeli