DruštvoVesti

Anonimni donator kupio kravu Šaćirovićima

Pre dva dana u selu Kominje grom je usmrtio kravu u domaćinstvu Senada Šaćirovića. Sinoć ,nakon emitovanja priloga na našoj televiziji, javio se donator, koji je želeo da ostane anoniman i Šaćirovićima kupio  kravu.

Zahvaljujući anonimnom donatoru, briga porodice Šaćirović kako preživeti bez krave i omogućiti normalnu egzistenciju za troje maloletne dece trajala je kratko. Nakon emitovanja jučerašnjeg priloga na RTV Novi Pazar, Senadu Šaćiroviću javio se Novopazarac, doneo novac i on je jutros u Ribariću na pijaci kupio istu kravu. Da će ovako brzo rešiti problem Šaćirović se nije nadao.

Predsednik MOPU Ismet Sajtarić, koji je bio uz ovu porodicu od početka njihovog bavljenja poljoprivredom zahvalan je donatoru, koji je, kako kaže, vratio osmeh na lice porodici Šaćirović.

“Novopazarci su opet pokazali koliko su humani. Mislim da nijedan slučaj do sada nije ovako brzo rešen, juče smo imali porodicu, koja je izgubila svaku nadu, danas je osmeh opet tu”, rekao je Sajtarić.

Šaćirović i Sajtarić su zahvalili donatoru uz dovu Allahu dž.š. da njega i njegovu porodicu nagradi svakim dobrom.

Podsećamo, pre dva dana selo Kominje pogodilo je nevreme praćeno gradom I tada je grom usmrtio kravu vlasnika Senada Šaćirovića. Voće i pojedino povrće u ovom selu je uništeno.

Podeli