DruštvoVesti

Zadržavanje kamiona na Horgošu i Batrovcima oko 120 minuta

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 časova, na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci , na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta. Na graničnim prelazima Kelebija i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na auto -putu E – 763, petlja Surčin Jug, u smeru ka Čačku – izmenjen je režim saobraćaja zbog oštećene dilatacije na nadvožnjaku u voznoj traci. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom u dužini od 200 metara.

Auto – put E-763, Lajkovac – Ub, u smeru ka Ubu, do 6. maja od 8 do 16 časova radovi na izradi gabiona u zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Šabac – Mali Žvornik, u zoni grada Loznice, do 1. jula od 8 do 16 časova radovi na rekonstrukciji javnog osvetljenja, uz izmenu režima saobraćaja shodno saobraćajnoj signalizaciji.

Vršac – Straža, do 1. jula radovi na sanaciji pločastih propusta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Kokin Brod – Pribojska Banja, do 30. juna od 7 do 16 č. – radovi na rehabilitaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Piše: Tanjug

FOTO: MILAN PILIPOVIĆ / RAS SRBIJA

Podeli