Sport

Organizatori: 28. Ramazanski turnir u malom fudbalu premašio očekivanja

Predsednik Organizacionog odbora 28. Ramazanskog turnira u malom fudbalu, direktor novopazarske Ustanove za sport Emir Mehmedović rekao je da je manifestacija koja je obnovljena posle pet godina premašila sva očekivanja.

“Tu mislim na broj i kvalitet ekipa koje učestvuju, ali i kada je u pitanju posete u Sportskoj dvorani Pendik. Možemo biti prezadovoljni. Zahvalni smo našim školama fudbala, koje su formirale veliki broj ekipa, kao i svima koji su dali veliki doprinos u organizaciji. Očekujemo još masovniji i kvalitetniji turnir naredne godine”, rekao je Mehmedović.

Prema oceni još nekih pojedinaca uključenih u organizaciju takmičenja, ali i aktera ovog i mnogih ranijih Ramazanskih turnira, ovogodišnje izdanje zaslužuje maksimalnu ocenu, a po mnogima je i najbolje do sada.

28. Ramazanski turnir u malom fudbalu ulazi u završnu fazu, a večeras od 20.50 na programu je šest utakmica za treće mesto, kao i dva seniorska polufinala.

Tokom petka, subote i nedelje uveče u Sportskoj dvorani Pendik biće odigrano 11 finalnih utakmica u svim starosnim kategorijama i meč za treće mesto u konkurenciji seniora.

M. Minić

Podeli