PolitikaVesti

Mihajlović u Novom Pazaru: Rezultati govore koliko smo zajedno

Nakon otvaranja radova na izgradnji toplane na biomasu, potpredsednica Vlade Srbije, članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović posetila je Gradski odbor SNS-a u Novom Pazaru. Na pitanje kakav izborni rezultat očekuje u ovom gradu, s obzirom na podršku najveće bošnjačke stranke, Sandžačke demokratske partije, Mihajlović je rekla da ”rezultati govore koliko smo zajedno”. Pozvala je građane da 3.aprila izađu na izbore i da glasaju za srećnu i razvijenu Srbiju, dajući podršku listi ”Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve”.

”Pozivam građane i građanke naše lepe Srbije da izađu 3. aprila na izbore i da glasmao za razvoj, za gradnju, nove puteve, nove bolnice, škole, obdaništa, da glasamo za bolji natalitet, da glasamo za jednu srećnu i razvijenu Srbiju”, poručila je Mihajlović.

”Nije pitanje koje ste veroispovesti nego je pitanje koliko ste dobar čovek, koliko volite svoj grad i koliko činite za njega”, naglasila je Mihajlović.

Mihajlović je izjavila u Novom Pazaru da su i predsednik, i Vlada Srbije, i Srpaska napredna stranka u predhodnom periodu pokazali koliko vole i poštuju građane Novog Pazara, te da se to ogleda kroz razna ulaganja u ovaj kraj, ali i kroz prijateljstva koja postoje među ljudima.

”Hvala svim Bošnjacima koji podržavaju predsednika Vučića i našu stranku, jer to govori upravo o rezultatima koje smo mi napravili”, rekla je Mihajlović.

S.Lj.

Podeli