Sport

Aleksa Pecelj odbranio titulu u Novom Pazaru

Član Bilijar kluba Rađevina iz Krupnja Aleksa Pecelj pobednik je dvodnevnog Otvorenog prvenstva Novog Pazara u disciplini “desetka” na kojem su se nadmetala 42 igrača.

Evropski prvak s kraja prošle godine u Istanbulu, Pecelj je u finalu savladao člana Bilijar kluba Šuters (Shooters) iz Prištine Labinota Markaja sa 8:4.

Pecelj je osim šampionskog pehara, koji je osvojio i na prethodnom turniru u Novom Pazaru pre dve godine, dobio i novčanu nagradu od 400 evra, dok je Markaju pripalo 200 evra.

Treće mesto, koje je donelo i novčani iznos od 100 evra, podelili su polufinalisti Bedri Sijarina iz prištinskog Dinamik pula (Dynamic pool) i igrač čačanskog Libera 5 Darko Ilić.

Među osmoricom najboljih našli su se još Luka Bugarski iz novosadskog Kvarta, Alen Jakupović iz novopazarskog Bilijar kluba Strong, Valon Gaši iz Šutersa i predstavnik kluba Mec (Mezz) iz Beograda Nenad B. Ilić, koji su zaradili po 50 evra.

Međunarodni turnir u Novom Pazaru, koji je okupio igarče iz tri države regiona, organizovao je Bilijar klub 262, a mečevi su igrani i u Sportskom centru Ivent (Event).

M. Minić

 

Podeli