PolitikaVesti

Izabrano novo rukovodstvo OO Sandžačke demokratske partije Tutin

OO SDP Tutin, održao je radni sastanak na kome je izabrano novo rukovodstvo. Izabran je predsednik, tri potpredsednika i sekretar. Sastanku je  prisustvovao i lider i osnivač SDP Rasim Ljajić.

“Ova funkcija je veliki zadatak za mene jer ću sigurno dati sve od sebe da sa saradnicima učinim sve što je najbolje za ovaj grad”, kazao je novoizabrani predsednik OO SDP Tutin, Besim Cako Hamzagić. Hamzagić je istakao da je najvažnije od svega da nastavimo politiku koju je kreirao naš lider Rasim Ljajić, a to je politika srednjeg puta. Objasnio je da je pokitika srednjeg puta davanje i činjenje najboljeg za zajednicu i da se Sandžak predstavi u najboljem svetlu. On je istakao da je takođe važno da se nastavi i politika normalnosti i tu je naveo uvažavanje doprinosa zajednici rahmetli Muamera Zukorlića i Šemsudina Kučevića, kojima je SDP iskazala veliko poštovanje zbog toga bez obzira na politička razilaženja u nekim stvarima.

Potpredsednica OO SDP Tutin, koja je ujedno i predsednica Skupštine opštine Tutin Fazila Ferizović Berović kaže da je večerašnjim izborom  novog rukovodst

va krunisana stranačka infrastruktura. “U prethodnom periodu smo izabrali rukovodstvo Foruma mladih SDP te Foruma žena i ovim večeras smo krunisali tu stranačku infrastrukturu i spermni smo da uđemo u novi ciklus izbora koji je za nas jako važan”, kazala je ona.

Pozvala je sve članove, sadašnje, bivše, simpatizere i sve one koji prepoznaju s

nagu SDP da joj se pridruže i da zajedničkim snagama učine sve najbolje za Tutin i svoju zajednicu.

Na današnejm sastanku izabrana su još dva potpredsednika stranke, diplomirani pravnik Kemal Sadović i direktor Doma zdravlja Tutin dr Kemal Ćorović. Za sekretara je izabran načelnik opštinske službe za inspekcije Almas Hamzagić.

Da podsetimo, današnjem sastanku OO SDP Tutin, prisustvovao je i lider i osnivać stranke Rasim Ljajić.

B.V.

Podeli