HronikaVesti

Policija isključivala iz saobraćaja: Vozili pijani i drogirani

Novopazarska policija sinoć je isključila iz saobraćaja više vozača koji su automobilom upravljali pod dejstvom alkohola ili droga, kao i jednog koji je odbio da se testira na alkohol.

Policajci su sinoć u Ulici Stevana Nemanje u Novom Pazaru zaustavili „BMV“ kojim je upravljao četrdesetjednogodišnji muškarac pod dejstvom kanabisa. Prilikom pregleda kod njega je pronađeno 1,3 grama marihuane.

U novopazarskoj Gradskoj ulici, dvadesetsedmogodišnji muškarac upravljao je „audijem“ pod dejstvom kokaina.

Policija je u Tutinu isključila iz saobraćaja i zadržala do istrežnjenja dvadesetogodišnjeg i tridesetpetogodišnjeg muškarca, jedan je „audijem“ upravljao sa 1,30 promila alkohola u organizmu, a drugi neregistrovanim „audijem“ upravljao, kako se sumnja, pod dejstvom alkohola, jer je odbio da se alkotestira.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Takođe, sinoć je u Muru, tridesettrogodišnji muškarac upravljajući kamionom pod dejstvom alkohola sleteo s puta i lakše se povredio. Lake povrede je zadobio i njegov suvozač.
Protiv vozača, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneta je krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

U ulici Svojbor, pedesettrogodišnji muškarac je isključen iz saobraćaja jer je zatečen da upravlja „opelom“ sa 1,13 promila alkohola u organizmu.

Podeli