DruštvoVesti

Uz manje probleme autobuski saobraćaj u Novom Pazaru ipak se odvija po planu

Autobuski saobraćaj na teritoriji grada Novog Pazara i u ovim zimskim uslovima odvija se uglavnom bez većih problema kojih ima sporadično. Zbog školskog raspusta neki polasci su izuzeti iz režima vožnje ali ostali polasci su redovni. Do manjih zakašnjenja dolazi zbog velikih gužvi u saobraćaju pa i zbog neočišćenog snega ka pojedinim pravcima ali putnici su na ovakve probleme navikli zimi pa su strpljivi i tolerantni.

“Kao i uvek kada je đački raspust, režim autobuskog saobraćaja se menja pa je i sada, za vreme ovog zimskog raspusta, režim korigovan i neki polasci se ne održavaju”, kazao je direktor saobraćaja Saladin Karalić. Svi ostali polasci se odvijaju po ustaljrenom redu vožnje.

Karalić je ovom prilikom zamolio putnike da imaju razumevanja ukoliko dođe do kašnjenja u polascima jer je to uobičajeno u zimskom periodu i naglasio da će se truditi da ukoliko dođe do toga ili drugih problema tehničke prirode truditi da putnici ipak stignu na odredište tako što će drugo vozilo otići za njih.

B.V.

Podeli