Sport

Amela Terzić o izboru najboljih sportista: Priznanje od svog grada ja najvažnije

Predsednica Sportskog saveza Novi Pazar Amela Terzić rekla je danas, uoči izbora najboljih sportista grada za 2021. godinu, da su najvažnija priznanja iz svoje sredine.

“Najveća nagrada je ako si priznat u svom gradu. Meni je to više značilo od svetskih medalja. Pozivam ljubitelje sporta da sutra uveče budu s nama u što većem broju”, rekla je osmostruka najbolja sportistkinja Novog Pazara Amela Terzić.

Ona je ocenila da je iza sportista teška godina, pre svega zbog pandemije koronavirusa, te da su Novopazarci ostvarili dobre rezultate.

“Od naših sportista tražimo da stalno napreduju. Njihov uspeh je i naš. Predstavljaju nas u najlepšem svetlu. Prebrojali smo glasove, ali sve ostaje u tajnosti do sutra uveče”, navela je Terzić.

Izbor najboljih sportista Novog Pazara u godini na izmaku zakazan je za petak od 19 časova u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra.

“Pozvali smo prijatelje i predstavnike raznih institucija iz Novog Pazara i iz drugih sredina. Ovom prilikom, premijerno u našem gradu biće prikazan film ‘Novi Pazar – grad koji rađa šampione’, čiji je tvorac Sabahudin Topalbećirević”, kazala je Amela Terzić.

M. Minić

 

Podeli