Fudbaleri Novog Pazara počeli pripreme za nastupajuću sezonu

Fudbaleri Novog Pazara počeli su danas na Gradskom stadionu pripreme za nastupajuću sezonu, a prvoj prozivci novog šefa stručnog štaba Milana Milanovića prisustvovalo je 18 igrača.

“Kada sam prvi put dolazio, na tribinama je bilo četiri hiljade ljudi, ali sada je drugačije zbog epidemiološke situacije. Drago mi je što sam ponovo ovde. Verujem da ćemo se ozbiljno spremiti i da ćemo napraviti ekipu kojoj je mesto među osam najboljih u Super ligi Srbije”, rekao je Milanović.

On se posle skoro osam godina vratio u Novi Pazar, gde će raditi sa prvim asistentom Vladimir Pročkevićem i trenerom golmana Zavišom Pejićem.

“U Pazaru ćemo biti do 23. juna, a potom u Staroj Pazovi sledi test utakmica protiv Krila Sovjetov. Na Zlatibor idemo 25. juna i tamo ćemo ostati dve sedmice”, najavio je Milanović.

Od igrača koji su bili u Novom Pazaru i prošle sezone, Milanović za sada računa na Almina Kahrimanovića, Nikolu Vlajkovića, Nikolu Kovačevića, Mirzu Delimeđca, Semira Alića, Danka Kikovića, Seada Islamovića, Nemanju Perića i Almira Aganspahića.

M. Minićhttps://youtu.be/sBRkcwkt3To

Podeli