Asfalt stigao i do meštana Vojkovačke ulice

Krak Ulice Vojkovačke u naselju Šutenovac danas je asfaltiran. Prethodno je u tom dleu grada urađena kompletna podzemna inastalacija, čime je rešen problem izlivanja vode.

Meštani naselja Šutenovac obradovali su se asfaltu, ali i svim kako kažu značajnim radovima na uređenju podzemnih instalacija. Prema rečima pomoćnika gradonačelnika Nihada Hasanovića, koji je sa saradnicima obišao gradilište, ovaj deo grada u poslednje dve godine doživljava ekspanziju izgradnje postajući novo naselje, koje nije imalo izgrađenu infrastrukturu.Razvoj ovog dela grada pratila je i lokalna samouprava, pa je tako izgrađena trafostanica, podzemne instalacije, a danas i asfalt.

Meštani koji ovde žive kažu da se posle svake obilnije kiše voda izlivala i odnosila put. Prema njihovim rečima  sada će imati bolje uslove za život.

Putari su danas radili i asfaltiranju trotoara u Ulici Stane Bačanin.

Uporedo rade I na prirpemi za asfalt u  Ulici Narodnog fronta uz reku Trnavicu, sređuju i dva kraka Ulice Zmaj Jovine, jedan krak Ulice Ruđera Boškoviča, Ljubljansku, ali i Ulicu od hadži-Mehove džamije do Vareva.

Podeli