Sport

Anes Hot: Postepeno pojačavamo ritam

Fudbaler Novog Pazara Anes Hot rekao je danas da u toj ekipi rade sve jačim intenzitetom, posle nešto lakšeg ritma na startu priprema za nastavak prvenstva.

“Otkako treniram, od osme godine života, iza mene je najduži period bez fudbala. Prošli smo kvalitetne pripreme u Ulcinju i to nam je izuzetno koristilo. Srećan sam što će prvensto biti nastavljeno, iako najverovatnije bez publike na tribinama”, rekao je Hot.

Nakon što su se timu priključili Dušan Živić i Ivan Pejaković, trener Novopazaraca Kenan Kolašinac računa na 17 igrača.

Nedostaju šestorica prvotimaca koja se oporavljaju od koronavurisa, te još uvek nedovoljno oporavljani Denis Biševac i Edin Selimović, kojeg očekuje duža pauza zbog teže povrede.

“U pogonu smo od 8. maja, ali sa prekidom. Pokušaćemo da u preostala četiri kola osvojimo maksimalnih 12 bodova. Treba najpre da 30. maja na našem stadionu slavimo protiv Dinama iz Vranja”, kazao je Hot.

Pazar je trenutno sedmi u Prvoj ligi Srbije sa 36 bodova. Hot je tom učinku doprineo sa tri pogotka i asistencijom na 18 odigranih mečeva, gde je devet puta bio starter.

Anes Hot je u Novi Pazar prvi put stigao pre sedam godina kao omladinac iz matičnog Tutina, a igrao je još za Priboj i Mokru Goru.

M. Minić

Podeli