DruštvoVesti

Sportsko-rekreativni centar uskoro u novom ruhu

Oko 800 različitih sadnica krasiće park na sportsko rekreativnom centru. Sadnja je počela danas, a uporedo se radi na popločavanju staza. Prema projektu, omiljeno mesto Novopazaraca izgledaće lepše, a novi sadržaji će građanima omogućiti veći prostor za druženje i rekreaciju.

Sportsko rekreativni centar je poslednjih dana veliko gradilište. Izvodi se nekoliko različitih radova. Na sportsko rekreativni centar stigle su sadnice, koje će ovaj deo grada krasiti i oplemeniti. Građani sa kojima smo razgovarali kažu da će kada se završe radovi dobiti veći prostor za sport i rekreaciju.

Različite sadnice, koje su danas stigle u Novi Pazar krasiće ovaj park, koji je u izgradnji.

Radovi na uređenju sportsko – rekreativnog centra odvijaju se planiranom dinamikom, a koordinator ovih radova Nedžad Eminović napominje da će u ovoj godini biti zasađen veliki broj sadnica, koje će krasiti Novi Pazar.

Ovo omiljeno mesto Novopazaraca će nakon završetka radova, a kako predviđa projekat biti nova oaza mira, gde će, kako se očekuje boraviti veliki broj građana. Uporedo se radi i na postavljanju sadnica u centru Novog Pazara

Podeli