DruštvoVesti

Uklonjeni tereni i igrališta kako bi građani bili zaštićeni

Kako ne bi bilo okupljanja građana, sva igrališta i sportski tereni na otvorenom biće uklonjeni u narednom periodu. Radnici su već deinstalirali terene na sportsko rekerativnom centru i u Ulici Mehemeda Alibašića, a sve u cilju da građani budu bezbedni od zaraze korona virusom.

„Dobili smo dopis iz Ministarstva sporta i omladine o zabrani korišćenja svih sportkih terena i obustavljanje svih sportkih procesa, tako da ćemo kako bi zaštitili građane ukloniti sve sprave na sportkim terenima i igralištima  na sportko rekreativnom centru, ali i u naseljima“, rekao je direktor Sportkog centra Emir Mehemdović, apelujući na građane da poštuju mere opreza da ostanu kod kuće i izbegavaju okupljanja kako bi se zaštitili od moguće zaraze.

Zbog zaštite građana mobilijari i sprave na igralištima i sportskim terenima biće uklonjeni iz svih naselja u gradu i narednih dana u mestima gde postoje. Nakon prestanka vanrednog stanja i kada situacija sa korona virusom bude pod kontrolom u našoj zemlji sve će biti vraćeno kako je i bilo. Predstavnici nadležnih službi zahvaljuju građanima na razumevanju, jer su, kako kažu, prepoznali da je ovo urađeno kako bi svi bili bezbedniji od moguće zaraze korona virusom.

 

Podeli