Društvo

SNS akcija “Pomozi komšiji”

Srpska napredna stranka nastavila je sa akcijom “Pomozi komšiji”. Danas je dodeljen paket porodici Matković iz sela Vučiniće koja živi u veoma teškim uslovima.

Daleko od magistralnog puta i civilizacije stanuje porodica Matković. Finansijska situacija ove porodice jako je teška i uslovi u kojima stanuju su nehumani. Srpska napredna stranka je iz navedenih razloga odlučila da ih poseti i uruči im skroman paket namirnica i kućne hemije, čime žele da im bar malo olakšaju veoma težak život. Prema rečima Miloša Janića, člana Gradskog odbora SNS-a, saslušali su probleme ove porodice i obećali su da će pokušati da im pomognu u prevazilaženju istih.

Porodica Matković broji tri člana, majku,oca i njihovog sina koji ide u gimnaziju i odličan je đak. Pomoć koja im je dodeljena znači im jako puno i sa njom će bar neko vreme moći da zadovolje svoje opšte potrebštine.

Članovi Srpske napredne stranke koji su danas donirali paket ovoj porodici pozivali su i druge građane koji su u mogućnosti da urade isto, jer je pomoć ovoj porodici preko potrebna.

M. J.

Podeli