PolitikaVesti

SDP poziva na Konvenciju Foruma žena

Sandžačka demokratska partija organizuje Konvenciju Foruma žena koja će se održati u subotu 7. marta u dvorani novopazarskog Kulturnog centra u 18h. Povod za Konvenciju je 8. mart simbol rodne ravnopravnosti.

Predstavnice Foruma žena Sandžačke demokratske partije pozvale su sugrađanke da prisistvuju Konvenciji i istakle značaj koji ova stranka pridaje ženama, dajući im šansu za aktivno učešće u vlasti.

Članica Foruma žena SDP, Sabina Hoćanin objasnila je da su žene kao odgovorne, posvećene, bogate znanjem i hrabrošću snaga i oslonac svakog društva pa i njihove stranke.

„Pozivamo žene da odgovorno iskoriste svoje pravo i biraju najbolje za sebe i svoje porodice , da budu u društvu poštovanih i uspešnih i da zajedno izgrađujemo bolju budućnost za sve“, kazala je Hoćanin.

Ona je pozvala žene da se aktivno uključe u društveno-politički život.

„Sa ponosom ističemo da u našoj stranci kao i na listi „Evropski Novi Pazar- Rasim Ljajić“ ima više žena nego muškaraca“, istakla je Hoćanin.

Ona je ocenila da će Konvencija Foruma žena SDP biti događaj vredan kako je rekla „moderne istorije Evropskog Novog Pazara“.

U savremenom ambijentu koncertne dvorane Kulturnog centra sve gošće očekuje prigodan program i poklon ruže koje su simbol Foruma žena Sandžačke demokratske partije. Iz ove stranke ističu da je to prilika da se simpatizerke i članice ove partije međusobno upoznaju i uvere u snagu i misiju SDP.

(A.M.K.)

Podeli