DruštvoVesti

Bolje vodosnabdevanje za građane dela Kolubarske ulice

U Kolubarskoj ulici počeli su radovi na izgradnji vodovodne mreže u dužini od 200 metara. Ovim radovima biće poboljšano vodosnabdevanje u naselju prema Đurđevim stupovima, a oko 30 domaćinstava prvi put prvi put dobiće vodu sa gradskog vodovoda. I u danu, koji je za nama, radnici Vodovoda radili su na nekoliko gradilišta.

Meštani ovog dela Kolubarske ulice, srećni su što će njihovi problemi sa vodosnabdevanjem biti rešeni. Zbog visine na kojoj se nalaze pojedina domaćinstva, voda je teško dolazila sa pumpe Bukreš do njih. Izgradnja novog cevovoda rešava ovaj problem.

Direktor JKP “Vodovod i kanalizacija” Hanefija Brničanin zadovoljan je dinamikom izvođenja radova u ovoj najintzivnijoj građevinskoj sezoni. Po završetku ugovorenih poslova, radnici Vodovoda odmah otvaraju novo gradilište. Mehanizacija je juče prešla u Kolubarsku ulicu , kojoj su se obradovali žitelji naselja prema Đurđevim stupovima , jer će izgradnjom novog cevovoda biti rešeni njihovi dugogodišnji problemi.

Radnici Vododvoda i danas su bili na mnogim lokacijama, a ubrzo I sledi otvaranje najvećeg gradilišta za ovo preduzeća, rekonstrukcija Ulice generala Živkovića.
Ovo nije jedino naselje gde se rešavaju infrastrukturni poblemi meštana mnogih naselja u Novom Pazaru, novopazaraski putari, radnici Vodovoda, javnih i privatnih preduzeća, koriste svaki dan građevinske sezone da završe planirane projekte predviđene ovogodišnjom građevinskom sezonom.

 

Podeli