DruštvoEkonomija

Rekordna zainteresovanost izlagača za učešće u Letnjem vašaru

Građani Novog Pazara ali i posjetioci iz drugih gradova ove godine imaju priliku da iskoriste kupoprodajnu manifestaciju „Letnji vašar“ na kojoj će predstavnici brojnih firmi i prodavci ponuditi svoju robu po znatno nižim cijenama. Letnji vašar počinje 23. avgusta, a broj zainteresovanih izlagača je rekordan ove godine.

Letnji vašar je manifestacija koja je dokazala svoj višestruk značaj kako za poslodavce tako i za brojne kupce koji na jednom mjestu imaju raznovrsnu robu, a koja će i ovog puta biti snižena i do 70 % na pojednim štandovima.

Tradicionalno očekuju se izlagači ne samo iz Novog Pazara već i iz različith gradova u zemlji, što je ujedno promocija šoping-turizma grada. Kada su u pitanju izlagači do sada nije bilo veće interesovanje nego što je to slučaj sa ovim “Letnjim vašarom“, kaže direktor Sportsko–sajamske ustanove “Pendik” , Enes Pljakić.  Ove godine novina je i to što vrućine neće predstavljati problem za posjetioce.

” Ove godine ćemo da se potrudimo da instaliramo klima uređaje zbog kojih bi trebala da bude prijatnija atmosfera i temperatura u hali, jer znamo da su ovih dana visoke temperature. Ugradili smo i ventilatore koji služe da miješaju vazduh u samoj dvorani. Napolju je skoro ista postavka osim što je malo raspored promijenjen”, rekao je direktor Sportsko-sajamske ustanove “Pendik”, Enes Pljakić.

Letnji vašar se odžava od 23. do 27. avgusta u hali “Pednik” od 10 ujutro do 22 sata.

 

Podeli