PolitikaVesti

SNS: Novi Pazar šalje pozitivnu sliku

Iz gradskog odbora Srpske napredne stranke, koja je podsećamo u kolaciji sa Sandžačkom demokratskom partijom, okosnicom vlasti u Novom Pazaru ističu da se proteklih dana realizuju brojni radovi za dobrobit svih građana . “Infratrukturni i humanitarni rad i omladinske akcije šire pozitivnu atmosferu u našem gradu i utiču na to da Novi Pazar svakog dana lepše izgleda”, rečeno je između ostalog na konferenciji za novinare.

Član Gradskog odbora Srpske napredne stranke Mihajlo Jolović podseća da se u Novom Pazaru izvode radovi na više mesta i da su ti radovi neophodni kako bi grad i gradjani, normalno funkcionisali. Jolović podseća da je asfaltirana Postenjska ulica. U toku je realizacija brojnih projekata, a za to su zaslužni koalicioni partneri SDP I SNS.l

„Više od decenije meštani Postenjske ulice gazili su blato i tampon, sada ta ulica u dužini od 300 metara presvučena je najkvalitetnijim asfaltom. Mi iz Gradskog odbora SNS Novi Pazar ponosni smo što smo uspeli da podignemo kvalitet života meštana Postenjske ulice, što je stvar zbog koje smo se borili i uspeli da se izborimo, bolji uslovi života za sve pristojne ljude Novog Pazara. Novac za infratrukturne projekte zajednički su obezbedili iz budžeta Vlada Srbije i grad Novi Pazar“, rekao je Jolović.

Jolović je podsetio I na Omladinsku radnu akciju, koja je nedavno održana, a poslala je pozitivnu sliku iz Novog Pazara.

“Novi Pazar je protekle nedelje bio domaćin omladincima iz svih delova bivše Jugoslavije, koji su gradu doneli jednu novu dimenziju. Naime, naš Novi Pazar je bio pozitivna vest u svim medijima širom bivše nam domovine Jugoslavije. Samo takve vesti i pozitivni dogadji koji se dešavaju u Novom Pazaru, mogu nam doneti bolje sutra, mogu nam doneti stabilnost, ekonomski razvoj, bolji život za nas i naše potomke. Kad zajednički radimo, onda možemo da postižemo najbolje rezultate. Gradski odbor SNS Novi Pazar naglašava da je naša politika politika zajedništva i budućnosti a to je politika novih puteva, bolnica, fabrika, zajedničkog života, a ne ratova”, dodao je Jolović.

Iz SNS-a su podsetili da se uspešno sporvodi I akcija “Pomozi komšiji”, koju ta stranka realizuje kako bi pomogla brojnim porodicama slabijeg materijalnog stanja.

Podeli