Alija Bekri─ç dve godine u Novom Pazaru

Odbojka┼íki klub Novi Pazar i mladi prima─Ź servisa Alija Bekri─ç ozvani─Źili su danas novu dvogodi┼ínju saradnju, s opcijom da ugovor bude produ┼żen za jo┼í 12 meseci.

Osamnaestogodi┼ínji Bekri─ç pro┼íao je sve mla─Ĺe selekcije Srbije, trenutno je standardan u juniorskoj reprezentaciji, a pro┼ílu sezonu proveo je na pozajmici u ekipi VGSK.

“Drago mi je da sam ponovo u Novom Pazaru, gde o─Źekujem naporan rad i ┼íansu. Nadam se dobrim rezultatima. Pro┼íle sezone odigrao sam sve utakmice za VGSK iz Velikog Gradi┼íta i stekao iskustvo. Verujem da ─çu to da prenesem i ovde”, rekao je Bekri─ç.

Predsednik Pazaraca Denis Mavri─ç izrazio je zadovoljstvo ┼íto je Bekri─ç ponovo u mati─Źnom klubu i dodao da je cilj da ekipa ima ┼íto vi┼íe profesionalaca iz sopstvenih redova.

“Daj bo┼że da imamo jo┼í ovakvih momaka. Moramo da ih stvaramo, ┼íto je je te┼żak i mukotrpan proces, ali istraja─çemo. Nastavi─çemo da se poja─Źavamo, a ne bih sad o detaljima. Potrudi─çemo se da ostvarimo ┼íto bolji rezultat”, kazao je Mavri─ç.

Pripreme odbojka┼ía Novog Pazara za predstoje─çu sezonu po─Źinju 5. avgusta.

M. Mini─ç

Podeli