Mladi SDP-a pomažu učenicima za polaganje male mature

Sandžačka demokratska partija će i ove godine organizovati pripremnu nastavu za polaganje male mature, koja je kako je istaknuto na konferenciji za novinare do sada davala dobre rezultate. Kako je najavljeno, Forum mladih ove partije će ubuduće organizovati i niz društveno-korisnih aktivnosti, radionica i akcija.

“Mala matura je vrlo važan test, dobar rezultat deci otvara mnoge mogućnosti i zato je vrlo bitno da se test dobro pripremi i odradi. Mi u Sandžačkoj demokratskoj partiji već godinama unazad organizujemo pripremu za ove testove, a naši polaznici su do sada davali jako dobre rezultate, na šta smo veoma ponosni.Naš poziv je upućen svima koji žele da uče, da postignu što bolje rezultate, tu smo da vama pomognemo. Nema drugih uslova i pitanja, neće vam niko tražiti člansku kartu, niti vas pitati kome pripadate. Naša deca su našabudućnost i obaveza svih nas je da im pomognemo i olakšamo”, rekla je ispred Foruma mladih ove partije Dina Biševac.

Ona je pozvala sve  zainteresovane roditelje i učenike da se prijave u prostorijama Sandžačke demokratske partije, koja se nalazi u ulici Stevana Nemanje, ili na telefon 020/311-454.

“Osim toga, Forum mladih Sandžačke demokratske partije će u narednom periodu imati niz društveno korisnih aktivnosti kao na primer: Unarednom periodu Forum mladih SDP će organizovati niz kako ekoloških akcija, tako i edukativno-kreativnih radionica, obuka, seminara, razna putovanja itd.  Naša omladina takođe uzima aktivno učešće u Omladinksoj radnoj akciji Ribariće ove godine. Zato pozivam naše članove i simpatizere da nas obiđu, informišu se o našem radu, a ujedno i obnove svoje članstvo i uzmu novu člansku kartu”, dodala je Biševac.

 

Podeli