DruštvoPolitikaVesti

Mladi SDP-a obradovali ružama pacijentkinje i zaposlene u Opštoj bolnici, Domu zdravlja i Zavodu za javno zdravlje

Tradicionalno kao i svake godine članovi Foruma mladih Sandžačke demokratske partije podelili su preko 800 ruža zaposlenima kao i pacijentima Opšte bolnice, Doma zdravlja kao i Zavoda za javno zdravlje. Ovaj gest obradovao je sve dame posebno one koje su zbog zdravstvenih problema morale na današnji dan da budu u bolnici.

Koliko jedan cvet može da popravi ne samo dan, već i zdravlje pokazalo se danas tokom akcije podele ruža Foruma mladih Sandžačke demokratske partije po odeljenjima Opšte bolnice, Doma zdravlja, Hitne službe i Zavoda za javno zdravlje. Osmesi i reči zahvalnosti svih dama koje su dobile cvet dodatan su podsticaj članovima Foruma mladih SDp-a da i dlaje organizuju slične akcije i ulepšavaju svakodnevni život gradjanima Novog Pazara. Najviše osmeha ali i iznenađenja bilo je na Ginekološko akušerskom odeljenju i to ne samo zbog cveća.

Pune čekaonice u Domu zdravlja odmah su se ispunile smehom i lepšim raspoloženjem kada su pacijentkinje dobile ruže. Odmah je postalo lakše i da se sačaka na red a i dan je postao vedriji bez obzira na oblake.

Akciju deljenja ruža SDP je organizovao tokom dana na više lokacija.

K.R.

Podeli