DruštvoPolitika

Burno u prijepoljskoj Skupštini, Beganović: Tandir nalagodavac krađe!

Odbornik u opštini Prijepolje Bahrija Beganović, na današnjem zasedanju tamošnje skupštine, rekao je, da je Samir Tandir nalogodavac krađe u centru za socijalni rad i da će on biti saslušan u procesu protiv dve ženske osobe inače radnice Centra za Socijalni rad.

Beganović je rekao da su dve optužene iz Centra za Socijalni rad priznale “Ja sam čuo od mnogo bitnih ljudi da su one dve sve priznale, ja ih lično znam one su mnogo pametne, korektne i poštene i moraju odgovarati” rekao je on i dodao “Čuo sam da je gospodin Samir Tandir to sve naredio, tako se priča. On ide na ispitivanje sad i predsednik odnosno potpisnik. Oni su sada koji treba da odgovaraju” rekao je Beganović.

On se osvrnuo i na muljanja u prijepoljskom Centru za Socijalni rad i rekao da su se prozori koji koštaju od 100-150 evra plaćani po 1000 evra ili pokloni koji koštaju po 800-1000 dinara da se plaćaju po 3500 dinara to je providno, to je toliko providno.

“Ako to hoćete imate brate halal sertifikata pa uzimajte para koliko hoćete, tu možete koliko hoćete”.

Na njegove tvrdnje ćutao je Samir Tandir i vitlao po papirima i nije se javio da demantuje, što znači da je direktno umešan u pljačku.

Beganović je između ostalog rekao i da će podneti krivičnu prijavu protiv prijepoljskog advokata koji je u parlamentu državne organe nazvao “paradržavom” inače, radi se o dajidži Samira Tandira i bliskom Zukorlićevom saradniku.

 

Izvor: Sandžakhaber

Podeli