Kultura

U subotu godišnji koncert KUD-a ”Ras”

Kulturno-umetničko društvo ”Ras” ove godine obeležava 15 godina postojanja. U toku su završne priprema za tradicionalni godišnji koncert, kojim će svečano biti obeležen ovaj jubilej. Koncert će se održati u subotu 8.decembra na sceni Kulturnog centra, a gosti ove godine su članovi hora ”Đulistan”.

Narodnim igrama iz različitih krajeva predstaviće se članovi Kulturno-umetničkog društva Ras, koje ove godine obeležava 15 godina postojanja i uspešnog rada. Završne tehničke pripreme na sceni Kulturnog centra odvijaju se bez problema, a ove godine, publici će se predstaviti i sekcija rekreative.

”Spremamo se za 8.decembar. Očekuje nas 14 koreografija. Gost koncerta je hor Đulistan, gde pravimo prikladnu svečanost u samoj koreografiji. Publika će to videti i nadam se, toplo prihvatiti. Što se tiče KUD-a Ras, slavimo 15 godina postojanja. To je veliki koncert, veliki jubilej za nas, i to želimo da podelimo sa našim sugrađanima kroz igru i pesmu”, kazao je koreograf KUD-a ”Ras”, Bojan Radovanović.

S.Lj.

 

Podeli