Društvo

Turistički potencijali Sandžaka na sajmu u Budvi

Regionalna turistička organizacija Sandžaka zajedno sa tursitičkom organizacijom Rožaja učestvuje na 27. Međunarodnom sajmu turizma u Budvi i predstavlja turističke potencijale grada Novog Pazara kao i opština Tutin i Sjenica.

O važnosti METUBES-a govori više od dvije decenije duga tradicija u okviru koje je nekoliko hiljada izlagača predstavilo svoju ponudu tržištu Crne Gore i regiona uz zapažene poslovne efekte. Naša kompanija Jadranski sajam će naredne, 2018. godine obilježiti 50 godina postojanja. Pola vijeka Jadranskog sajma predstavlja mjesto susreta privrednika iz zemlje i inostranstva.

“ Štand Regionalne turističke organizacija nalazi se u hali jedan  jedan ove manifestacije.  Akcenat u prezentaciji smo stavili na Novopazarsku Banju, na prirodne ljepote, ugostitelje, I naše manifestacije. Sve tri destinacije, Novi Pazar, Sjenica i Tutin, imaju zaista šta da ponude turistima”, rekao je predsjednik Regionalane turističke organizacije Sandžaka,  Haris Gegić.

Željeli bismo da i u jubilarnoj godini, koja se obilježava pod sloganom “50 godina sa vama“, budemo zajedno na našoj tradicionalnoj manifestaciji METUBES koja obuhvata prezentaciju: turističkih destinacija, smještajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata i usluga, programa turističkih agencija, prevoznika u funkciji turizma, organizatora kongresa, kulturnih, sportskih i drugih manifestacija.

U okviru ovog događaja, svoju poslovnu šansu uspješno pronalaze i proizvođači, prodavci i distributeri opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, opreme i kozmetike za spa i wellness centre, obrazovne institucije, advertising agencije, softverske agencije, medijske kuće, osiguravajuća društva, telekomunikacijske ustanove, agencije za zapošljavanje i sl.

Program dešavanja organizovan u saradnji sa najznačajnijim subjektim i kreatorima turističke politike dodatno ističe neophodnost učešća na METUBES-u. Vjerujemo da ćete prepoznati svoj interes i biti dio ove turističko-poslovne smotre.

Podeli