Sport

Zatrić: Protiv Crvene zvezde spremi na duge poene

Trener odbojkaša Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je danas da veruje da će napadački potencijal njegovih igrača nadjačati besprekornu defanzivu Crvene zvezde, u derbi utakmici tih rivala u 13. kolu Superlige.

“Poštujem njihov sistem, neguju ga decenijama. Naše dobro izdanje u maksimalnom trijumfu nad Mladim radnikom i njihov uspon forme garantuju vrhunsku predstavu. Moramo biti agresivni od starta i spremni na duge poene, što odbojci daje čar”, rekao je Zatrić.

Vojvodina i Novi Pazar na vrhu tabele imaju po 11 pobeda i poraz, dok je osmoplasirana Crvena zvezda dobila četiri i izgubila osam utakmica.

Pazarci su u prvom delu sezone slavili protiv crveno-belih u Beogradu rezultatom 3:2

“Tada smo lošije otvorili, ali uspeli smo da preokrenemo. Nadam se da ćemo sada biti mnogo koncentrisaniji, a motiva neće nedostajati. Verujem da možemo do novog uspeha”, kazao je Zatrić.

On je istakao da bi zaustavljenje korektora Crvene zvezde Aleksandra Gmitrovića, koji je najbolji poenter u ligi, njegovom odbojkašima olakšalo posao.

“Gmitrović im donosi više od polovine ukupnog broja poena, a prati ga Milutin Nejić. Ako iskontrolišemo tu njihovu pokretačku snagu u napadu, biće nam mnogo lakše”, ocenio je Zatrić.

Odbojkaška utakmica Novi Pazar – Crvena zvezda igra se sutra od 18 časova u dvorani Pendik.

M. Minić

Podeli