Hronika

Stanje povređenog mladića stabilno. Napadač uhapšen

U Novom Pazaru u Ulici Rama Rožajca, u blizini Medicinske škole oko 13 časova došlo je do tuče više mladića. Jedan mladić je izboden nožem u stomak i on je primljen u Opštu bolnicu.

”Mladić od 17 godina koji je sa više ubodnih rana oko 13:30 primljen u Opštu bolnicu, operisan je na Hirurškom odeljenju, zapravo operacija se privodi kraju. Konsultovala sam kolege koji rade operaciju i na sreću mladić je sada u stabilnom stanju”, rekla je za RTV Novi Pazar PR Opšte bolnice dr Suada Gicić Skenderi.

Ona je rekla da je ekipa dobrih hirurga uspela da mladića vrati u život iz vrlo lošeg opšteg stanja u kome je dovezen i izrazila nadu da će njegov oporavak ići nabolje.

”Tuča se nije desila u Medicinskoj koli. Ja sam danas bila dežurna od 13h do 13 i 15, kad se završava prva smena i počinje druga. Primila sam smenu i čas je uredno počeo”, izjavila je direktorka Medicinske škole u Novom Pazaru, Šerifa Preljević. Ona je rekla da je kasnije, oko 13 i 30 pozvao školski policajac i da je dobila informaciju o tuči koja se desila u blizini škole u Ulici Rama Rožajca.

”Ne mogu da pričam ništa o tom događaju. Ništa konkretno i ne znam, osim da je jedan dečak povređen i ja mu želim brz oporavak, što je najbitnije. Postoji sumnja da je učenik naše škole možda umešan. Istraga će potvrditi o čemu se tu radi. Mogu da kažem da su u školi deca sigurna i da ovde nema nikakvih problema”, rekla je Preljević.

Kako je za RTV Novi Pazar rečeno u novopazarskoj policiji maloletnik koji je nožem ranio vršnjaka, brzo je uhapšen i očekuje se dolazak tužioca koji će odlučiti kako će se dalje rešavati ovaj slučaj.

“Najverovatniji uzrok prvo svadje, a onda i ranjavanja je ljubomora, odnosno prepucavanje na društevnim mrežama” – rečeno je u PU Novi Pazar.

A. Ni.

Podeli