Sport

Bodovi ostali u Pendiku

Rukometaši Novog Pazara pobedili su na svom terenu ekipu Hajduk Veljka iz Negotina sa 37:32 (18:15), u utakmici petog kola Super B lige Istok-Zapad.

Armin Kaltak postigao je 11, a Zlatko Rakić 10 golova za domaći tim, u kojem su zapažene partije pružili i šestostruki strelac Vuk Stevanović i Haris Mujčinović sa pet pogodaka. Golmani Novog Pazara Nikola Milojković i Irfan Ćosović imali su po sedam odbrana.

Na drugoj strani, Nikola Stanojčić i Aleksandar Ćirić bili su najefikasniji sa po osam golova, a pratili su ih Aleksandar Pavlović sa šest i Ivan Kojić sa pet pogodaka. Ipak, najbolji utisak kod gostiju ostavio je čuvar mreže Nikola Stojanović sa 16 odbrana (jedan sedmerac).

U ovom kolu, Zlatar je u Novoj Varoši savladao kragujevački Radnički 1964 sa 25:17, dok će u nedelju od 19.00 u Lapovu snage odmeriti Lokomotiva i Priboj.

Novi Pazar je zadržao drugu poziciju na tabeli sa osam bodova, dva manje od vodećeg Vranja 1957, a slede Bela Palanka sa sedam i Hajduk Veljko sa šest bodova. Zlatar je sedmi sa četiri, koliko ima i Priboj (-1) na osmom mestu.

Pazar će u sledećem kolu gostovati Karađorđu iz Topole, Priboj će biti domaćin Topličaninu, dok će Dubočica 54 dočekati ekipu Zlatara.

M. Minić

Podeli