Društvo

Radio televizija Novi Pazar na novim kanalima

Od četvrtka 31. avgusta program vaše Radio televizije Novi Pazar nalazi se na novim kanalima, te je potrebno da ponovo izvršite automatsku pretragu i memorisanje kanala na vašim set top boks uređajima.

Program vaše Radio televizije Novi Pazar koji se emituje sa Tornika nalazi se od 24. avgusta na 23. kanalu. Potrebno je da ponovo izvršite automatsku pretragu i memorisanje kanala na vašim set-top-boks uređajima kako bi i dalje mogli da nas partite.

Program vaše Radio televizije Novi Pazar koji se emituje sa Kopaonika nalazi se od 24. avgusta na 24. kanalu. Potrebno je da ponovo izvršite automatsko skeniranje i memorisanje kanala na vašim set-top-boks uređajima kako bi i dalje mogli da nas partite.

Javno preduzeće „Emisiona tehnika i veze“ vrši tehničke izmjene u cilju unapređenja kvaliteta, tako se omogućuje  praćenje našeg programa i u seoskim sredinama, gdje su se do sad pratile samo nacionalne televizije.

U slučaju potrebe za bilo kakvim dodatnim informacijama na raspolaganju vam je pozivni centar Javnog preduzeća „Emisiona tehnika i veze” ‎011 2544-358.

A. Ni.

Podeli