Sport

Sloboda bolja od Polimlja

Fudbaleri „Polimlja“ poraženi su od „Slobode“ iz Užica na svom terenu sa 2:0. Pobednik je odlučen u prvom poluvremenu . kada su za „Slobodu“ golove postigli Dolmagić i Milanović.

 

Do početka prvenstva u fudbalskoj Zoni Drina ostalo je još sedam dana, još toliko vremena trener Polimlja Ivan Čančarević imaće na raspolaganju da pripremi ekipu, kako bi spremno na premijeri dočekali tim Osečine. Ako je suditi po pripremnim utakmicama, nimalo lak posao ga ne očekuje. Tokom leta Polimlje je odigralo tri utakmice od kojih su dve izgubljene i jedan remi sa Zlatarom. U petak je Sloboda daleko više pokazala od Polimlja, a dobru igru svog tima krunisali su pogodcima, Dolmagić u 27 i Milanović u 34 minutu. Trener Slobode Ristanović posebno je zadovoljan onim što je video u prvom poluvremenu, dok je prema rečima Čančarevića Polimlje znatno bolje odigralo drugih 45 minuta.

„Zadovoljan sam onim što smo pokazali u prvom poluvremenu i to je neki naš put za ulazak u prvenstvo“-kazao je trener FK „Sloboda“ Predrag Ristanović.

„Igra je pokazala da smo mi blizu našeg maksimuma kad je u pitanju pripremni period. Potpuno sam zadovoljan onim što smo mi pokazali u drugom poluvremenu“-ističe trener FK „Polimlje“ Ivan Čančarević.

Tokom prošle nedelje u Prijepolje je na pozajmicu iz Novog Pazara stigao golman Jasmin Koč, koji je debitovao na ovoj utakmici. Koč ističe da je izuzetno zadovoljan uslovima za rad u Polimlju, kao i time kako je prihvaćen u novoj sredini.

Ambiije tima iz Prijepolja u novoj sezoni su izuzetno velike, međutim, da bi taj cilj bio ostvaren, stiče se utisak da uprava mora dovesti još kvalitetnih pojačanja, prevashodno u napadu i na sredini terena.

(Belida Oković)

Podeli