Društvo

Humanitarni koncert mladih talenata

Kulturni centar Novi Pazar organizuje veliki humanitarni koncert u utorak 3. marta sa početkom u 19 : 30h. Učesnici koncerta su mladi talenti iz našeg grada, pjevači za koje navijamo u brojnim talent šou programima, kao i članovi Gradskog plesnog centra. Sav prihod od prodatih ulaznica čija je cijena 200 dinara odlazi u fond “Društva za pomoć osobama sa posebnim potrebama”.

Ideja Kulturnog centra je da mlade sa talentom kojim promovišu Novi Pazar povežu i vode stalnu brigu o njima. Sa druge strane rukovodstvo Kulturnog centra prepoznalo je i potrebe “Društva za pomoć osobama sa posebnim potrebama” kojem će pripasti novac od prodatih karata ovog velikog humanitarnog koncerta.
“Meni je zadovoljstvo još veće jer su se svi odazvali pozivu Kulturnog centra, i rado prihvatili da pjevaju na ovom velikom humanitarnom koncertu. Mi smo već sa sekretarom društva MNRLO, Tahirom Delićem dogovorili kako da im uputimo pomoć i šta je to najpotrebnije. Pozivam sve sugrađane da dođu i da pokažemo još jednom našu humanost u ovim posebno teškim vremenima”, rekao je direktor Kulturnog centra, Husein Memić.
Za Zenaidu Đukić, Harisa Skarepa i njihove prijatelje zadovoljstvo je da svojim talentom, pjevanjem, pomognu onima kojima je pomoć potrebna.
Humanitarni koncert sigurno će okupiti brojnu publiku, naše sugrađane koji podržavaju talentovane i žele da pomognu “Društvu za pomoć osobama sa posebnim potrebama”. Koncert je zakazan za utorak, 3. marta u koncertnoj dvorani Kulturnog centra a cijena ulaznice je 200 dinara.
A. Nićiforović

Podeli