Sport

Šemsović: Dao sam klubu više nego svi zajedno

„Jedan od razloga zašto sam podnio ostavku je i taj što ne želim da budem dio neopravdanih prozivki, i nečega što me lično vrijeđa“, rekao je potpredsjednik Fudbalskog kluba Novi Pazar, Ćerim Šemsović, koji je za Regionalnu televiziju potvrdio da je podnio ostavku na tu funkciju.

Za Regionalnu radio televiziju Novi Pazar, Ćerim Šemsović je potvrdio da je podnio ostavku na mjesto potpredsjednika Fudbalskog kluba Novi Pazar.

„Nakon 18 godina provedenih u klubu, u dva navrata kao predsjednik, zatim i u Upravnom odboru odlučio sam da napustim klub iz više razloga. Za vrijeme provedeno u klubu po računici koju sam vodio dao sam više i sebe i novca nego svi ostali zajedno. Smenjivale su se i vlasti i rukovodstva, u poslednje četiri godine dobili smo najveću podršku i zajedno ostvarili san o Super ligi“, kazao je doskorašnji potpredsjednik Fudbalskog kluba Novi Pazar, Čerim Šemsović.

Šemsović je dodao da ne želi da bude dio neopravdanih prozivki o kako kaže besmislenim i nepostojećim namještanjima utakmica.

Komentarišući dješavanja na utakmici protiv Kragujevčana, on je kazao da ne želi da se nakon tolikog doprinosa obračunava sa takozvanim navijačima, kojih je ističe mali broj, koji su u vrijeme borbe kluba za Evropu skandirali protiv uprave.

Šemsović zaključuje da je vrijeme da neki novi ljudi nastave da vode klub putem uspjeha. Podsjeća da je veliki zaljubljenik u fudbal i da će i dalje želeti svako dobro klubu, nastaviće kako kaže da prati njihove utakmice.

A. Nićiforović

Podeli