Društvo

Konkurs za vizuelni identitet MOSI 2014. godine

Grad Novi Pazar raspisao je konkurs za vizuelni identitet sportskih igara MOSI 2014, koje će se održati ove godine u avgustu.

Rok za prijavu je do 9. Juna, a za tri najbolja rada obezbeđene su i novčane nagrade.

U avgustu ove godine 51. Međuopštinsk omladinske sportske igre održaće se u Novom Pazaru. Organizacija ove velike i značajne sportske manifestacije dodeljena je Novom Pazaru posle 46 godina. Iako  manifestacija već ima oficijelni logotip koji mora biti istaknut na svim vrstama promotivnog materijala, svaki grad u kojem se održavaju ove igre treba da da i lični pečat celom događaju. Znak može da ima sadržinu koja asocira na prirodne i kulturno-istorijske elemente grada Novog Pazara sa svim njegovim specifičnostima, koje simbolizuju tradiciju, sadašnji trenutak i budući razvoj Novog Pazara.

Za najbolje radove obezbeđene su I novčane nagrade. Žiri,koji čine kulturni poslenici, eminentni umetnici i predstavnici relevantnih institucija,odabraće najuspešnije rešenje po zadatim kriterijumima. Pobednički rad biće nagrađen novčanom nagradom u visini od 30.000 din. Drugi rad bice nagradjen novcanom nagradom u visini od 20.000 din. Treći rad biće nagrađen novčanom nagradom u visioi od 10.000 din. Pravo učešća imaju svi koji žive ili rade na teritoriji grada Novog Pazara (diplomirani grafički dizajneri, slikari, vajari, grafičari, studenti, srednjoškolci i ostali kreativci) bez obzira na uzrast i profesiju, kao i pravna lica. Konkurs sprovodi Kulturni centar, a finansijski podržava Gradska uprava Novog Pazara.

Tekst Konkursa zainteresovani mogu  preuzeti na oficijelnom sajtu grada www.novipazar.rs i sajtu Kulturnog centra Novi Pazar www.kcnovipazar.com

Podeli