Vesti

Uhapšen Ismet Ramović

Novopazarska policija uhapsila je Ismeta Ramovića koji je na prevaru od porodice jednog ubijenog vlasnika menjačnice iz ovog grada uzeo 500 evra a za uzvrat je obećao da ċe im otkriti ime ubice.

On je, prema saznanjima Regionalne radio televizije, stupio u kontakt sa suprugom i bratom ubijenog koje je ubedio da poznaje čoveka koji je navodno dovezao ubicu iz Ćuprije.

Imao je neke informacije o tom ubistvu i to je iskoristio. Ubedio ih je da zna ime ubice i da poznaje saučesnika koji je navodno hteo sve da prizna. Jednom je čak uspeo da ih ubedi da je taj saučesnik stigao u Novi Pazar ali da ne sme slobodno da se šeta već, navodno, zahteva da se vide na periferiji grada, kaže naš izvor iz istrage.

Porodica ubijenog prevarantu je tada dala novac a on je nestao bez traga.

-Kada je, navodno, trebalo da se sretnu, Ramović je izmislio razlog zbog čega se neće videti sa njima i pobegao je, kaže naš izvor. Novopazarska policija je nakon toga obavila razgovor sa članovima
porodice ubijenog koji su potvrdili da su Ramoviću dali novac.

-Neko vreme je bio van Novog Pazara ali smo znali kada se vraća. Uhapsili smo ga i određen mu je pritvor, kaže izvor Regionalne radio televizije koji je blizak istrazi.

Ramović je pre nekoliko godina odležao je višegodišnju zatvorsku kaznu zbog otmice jednog deteta iz Novog Pazara. On je ranije optužio potpredsednika Vlade Srbije Rasima Ljajića da stoji iza organizovanog kriminala u Novom Pazaru. Ramović je nakon toga priveden i saslušan.

A.Grbović

Podeli