DruštvoVesti

Novogodišnje radosti za članove Udruženja MNRO

Udruženje za pomoć  mentalno nedovoljno razvijenih osoba “Tahir Taša Delić” u susret novogodišnjim praznicima organizovalo je svečanost za svoje članove. Tom prilikom priređen je prigodan svečani program i podeljeni su novogodišnji paketići.

Članovi Udruženja MNRO okupili su se u sali Doma omladine Kulturnog centra kako bi tradicionalno obradovali svoje članove. Predsednica Upravnog odbora Udruženja MNRO ,Selma Hodžić  zahvalila se donatorima koji su omogućili ovaj dodađaj. Ona je naglasila da broj korisnika ovog Udruženja raste.

“U našem Udruženju trenutno je na boravku 60 osoba. Naše udruženje ima mnogo veći broj korisnika. Danas ćemo podeliti 141 paketić. “, objasnila  je Hodžićeva.

Za sve članove Udruženja MNRO  ovo je bio poseban dan.

“Nama ovo puno znači. Prvenstveno zbog druženja i upoznavanja novih korisnika sa značajem svega ovoga. Oni su tu sa nama da delimo iskustva. Ovde se družimo i svi smo kao jedno.“, kazala je sestra korisnika MNRO Ajka Murić.

Uz bogat kulturno- umetnički program u kojem su učestvovali članovi Udruženja MNRO, dok su ih bodrili članovi porodice i donatori koji su omogućili ovaj događaj i zakusku  na samoj proslavi, ovi ljudi i deca  su nam na najbolji način dočarali prazničnu atmosferu. Nakon zabave i plesa na samom kraju je i Deda Mraz obavio svoj zadatak i podelio im poklone.

A.M.K.

Podeli