Politika

Leković: Infrastruktura – put saradnje i ekonomskog razvoja

Član Gradskog odbora Srpske napredne stranke Radoje Leković izrazio je zadovoljstvo dinamikom radova u aktuelnoj građevinskoj sezoni. ”Želja nam je da putevi i ulice postanu putevi saradnje, ekonomskog razvoja i prosperiteta koji će nas voditi ka boljoj budućnosti”, rekao je na konferenciji za novinare član Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Pazaru, Radoje Leković.

Leković je izrazio zadovoljstvo završetkom radova u Ulici Ive Andrića i najavio kompletno uređenje kraka Ulice Gornji Aleksinac. Podsetio je da asfaltiranju predhodi rekostrukcija vodovodne i kanalizacione mreže i istakao da i radnici Vodovoda i kanalizacije imaju ”pune ruke posla”, te da trenutno rade u ulici 37. sandžačke divizije.

”Radovi će se izvoditi u ulicama: Moskovska, Ljubljanska, Stane Bačanin, Stanice Spasojević i Prištinska, gde će se vršiti rekonstrukcija svih potrebnih instalacija. Višegodišnji problem poplava u pomenutim ulicama, ovim radovima biće rešen na zadovoljstvo svih nas”, rekao je Leković. On je ocenio značajnim za Novi Pazar otvaranje letnje kulturne scene u gradskom parku.

”Novootvorena letnja pozornica u gradskom parku pruža velike mogućnosti svim građanima Novog Pazara, u kulturnom, ali i turističkom smislu”, kazao je Leković.

Želja Srpske napredne stranke, koja uz vodeću Sandžačku demokrtatsku partiju u Novom Pazaru čini deo vlasti, je da putevi i ulice postanu putevi saradnje, ekonomskog razvoja i prosperiteta, jer to je – kazao je Leković – siguran put ka boljoj budućnosti.

S.Lj.

 

Podeli