DruštvoVesti

Divan dan za 150 mališana iz Novog Pazara

Oko 150 mališana uživalo je potpuno besplatno u sadržajima Luna parka „Plava ptica-1“ na Rekreacionom centru u Novom Pazaru.

Svoj dan za pamćenje imala su djeca korisnika novčane socijalne pomoći Centra za socijalni rad, korisnici usluga Udruženja psihologa te korisnici pomoći Humanitarne organiuzacije „Otvorena ruka“.

Vlasnica ovog zabavnog parka Jelena Maksimović rekla je da su joj najvažniji osmjesi djece koju je danas okupila u svom zabavnom parku.

„Srećna sam i zadovoljna što sam u stanju bila danas da pomognem ovoj djeci. Udruženja su se odazvala akciji i doveli su mališane u velikom broju. Ja sam u Novom Pazaru svake godine sa Luna parkom „Plava ptica-1“ i tako već 28 godina unazad. Volim da pomažem ovom grad, i mališanima posebno. Njihov osmjeh nema cijenu, i nikakve pare nisu važne kada imate djecu koju ste na neki način usrećili i uljepšali im dan“, rekla je Maksimović.

Za mališane koji su vozili autiće i voziće ili su uživali u ostalim sadržajima, organizatori su obezbjedili sokiće i slatkiše.

A. Ni.

 

Podeli