Politika

U Tutinu formiran Opštinski odbor SNP

U Tutinu je oformljen Opštinski odbor Sandžačke narodne partije Mirsada Đerleka. Za predsjednika te političke partije u Tutinu, većinom glasova, izabran je Suad Kurtović a za potpredsjednika Adnan Redžepović.

Ocjena predsjednika SNP-a Mirsada Đerleka je da se radi o kvalitetnom odboru koji će na prvim narednim izborima u toj opštini ostvariti odlične rezultate. Opštinski odbor Sandžačke narodne partije u Tutinu formiran je sa ciljem da se radi za opšte dobro svih građana Tutina, a naglašeno je da se opšti prospeitet može postići jedino zajedničkim radom i saradnjom. SNP spermna  je na saradnju i raspolaže kvalitetnim kadrom.

“Interes građana je uvijek ispred interesa partija, jer se nalazimo u jednom teškom vremenu i da bismo poboljšali život svih građana moramo da ujedinemo sve potencijale. Ubeđen sam da ćemo zajedno imati više ideja, očekujem od ovog odbora dobre rezultate na prvim sledećim izborima. Sarađujemo sa mnogima jer imamo istu ideologiju i ciljevi su nam isti, a to je ekonomski prosperitet”, rekao je predsjednik SNP Mirsad Đerlek.

SNP će na lokalu ponuditi sve kapacitete kako bi doprinjeli rješavanju problema, te kako bi se realizovali brojni projekti u interesu svih građana, rekao je između ostalog predsjednik OO SNP Tutin Suad Kurtović.

Podršku novoformiranom odboru SNP-a u Tutinu pružili su i partneri iz Sandžačke demokratske partije. Cilj im je uključivanje većeg broja političkih činilaca kako bi Tutin krenuo putem razvoja i ekonomskog osnaživanja.

Iz Sandžačke narodne partije su najavili da će unutar OO u Tutinu biti oformljeni Savez mladih i Forum žena.

A. Ni.

Podeli