DruštvoVesti

Održana Ginekološko-akušerska sekcija u Novom Pazaru

U Novom Pazaru je danas organizovana tradicionalna Ginekološko-akušerska sekcija, najveći skup u ovom regionu. Učesnici sekcije bili su ginekolozi i akušeri iz gotovo svih gradova Srbije.

“Ova Ginekološko-akušerska sekcija pruža priliku za razmenu znanja i iskustava, kao i diskusiju o najnovijim trendovima i izazovima u oblasti ginekologije. Danas smo imali zanimljive panele i interaktivne sesije koje će obogatiti naše razumevanuje zdravlja žena”, kazala je predsednica Ginekološko-akušerske sekcije, doktorka Olivere Kontić Vučinić.

“Ovaj najveći skup ginekologa koji se organizuje u Novom Pazaru je zaista od velikog značaja kako za nas ginekologe tako i za Opšu bolnicu, i ja kao načelnik Ginekološko-akušerskog odeljenja veoma sam ponosan što možemo da organizujemo ovakav događaj”, kazao je doktor Avdulah Škrijelj.

Doktor Škrijelj je sa ponosom istakao da novopazarska bolnica nije kao nekada tretirana kao slepo crevo, već da je poznata po uspesima i dobrim rezultatima koje između ostalog pravi i odeljenje na čijem je on čelu.

Biljana Veljović

Podeli